Tuesday, June 16, 2009

Brother Anwar Gadai Maruah Agama,Bangsa Dan Negara Untuk Jadi PM


Sumber: Tulip Desa

Setelah lama menyepikan diri daripada sebarang kontroversi, Brother Anwar muncul lagi dengan beberapa kenyataan yang mengundang kemarahan rakyat khususnya Orang Melayu. Pandangan beliau yang menyokong Ching Peng kembali ke Malaysia menggambarkan beliau sanggup menjual maruah, agama, bangsa dan negara demi untuk mendapatkan jawatan Perdana Menteri. Setelah hilang sokongan daripada Orang Melayu, Brother Anwar dilihat semacam hilang arah. Sokongannya terhadap Setiausaha Agung Parti Komunis Malaya (PKM), jelas untuk kepentingan politiknya untuk meraih sokongan orang bukan Melayu khususnya kaum Cina.


Alasan Brother Anwar bahawa hubungan di antara Malaysia dan Cina semakin kukuh bukanlah sandaran untuk membenarkan Ching Peng pulang. Brother Anwar ini adalah Orang Melayu yang tidak sedar diri, tidak melihat sejarah di mana keganasan Ching Peng ini telah membunuh beribu-ribu rakyat yang tidak berdosa. Keperitan tempoh darurat selama 12 tahun, yang juga dialami oleh Brother Anwar nampaknya tidak memberi kesan kepada beliau.

Tulip sedih dengan sikap anak Melayu seperti Brother Anwar. Sewajarnya Brother Anwar ini dikenakan tindakan mengikut Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA) kerana meniupkan api persengketaan yang mengundang suasana huru-hara. Sekiranya kezaliman komunis ini direnung dan dilihat kembali, mungkin tidak mengundang isu perkauman sepertimana yang dipolitikkan oleh pembangkang.

Komen Wira: Inilah WAJAH sebenar Anwar Al-Juburi yang hanya tahu buat kacau bilau.. siap anak bini diheret sama tanggung MALU..... KEBENARAN PASTI TERSERLAH jugak AKHIRNYA.... (SAIFULvs ANWAR).. CHIN PENG TETAP TAK AKAN KEMBALI KE MALAYSIA

1 comment:

  1. TD
    Maruah Anwar sekarang ade di kawasan bontot Saiful.Otaknya di kawasan lutut Saiful.Nasibnya di kawasan otak Saiful.hehehe

    ReplyDelete

Bila Gambar Menterjemahkan Keadaan Sebenar Manik Urai

Bila Gambar Menterjemahkan Keadaan Sebenar Manik Urai
 

blogger templates | Make Money Online